Uniek potentieel, concept en receptuur van De Blauwe Bes ter overname

Tholen - Het ondernemersechtpaar Daniel en Karin Pijnenburg groeide op tussen het groente en fruit en bouwde de afgelopen 15 jaar aan een moderne AGF-speciaalzaak met daarbij een groot assortiment aan versgemak, zoals maaltijden, salades, sappen, soepen en hapjes. Toch valt er nog meer uit te halen, is de overtuiging. Daniel en Karin hopen op een ondernemer die daar zijn schouders onder wil zetten en heeft het bedrijf ter overname aangeboden via Robbert Kwast van de OverdrachtAdviseur.


Daniel en Karin Pijnenburg

“Daniel en Karin houden zich momenteel bezig met meerdere activiteiten. Daardoor zal er in de toekomst geen volledige focus meer kunnen zijn op de winkel en zijn ze niet in staat om er alles uit te halen wat erin zit. In de directe omgeving is geen opvolging voorhanden, zowel niet in de privésituatie (kinderen) als in de onderneming zelf (medewerkers). Met de verkoop van het bedrijf willen de verkopers bereiken dat het uniek potentieel en concept en receptuur van het bedrijf optimaal benut worden”, aldus Robbert. Aanvullende kansen zijn er volop in het afsluiten van meer werkfruitcontracten, bezorgen, catering starten, het verzorgen van snijwerk voor horeca, verkoop van cadeaupakketten, het organiseren van proeverijen, inzet social media en het ontwikkelen van nieuwe producten, onder meer in samenwerking met de Business Partners in Fresh waar ze al jaren lid van zijn.

De winkel staat zeer goed bekend en heeft een hoge klanttevredenheid. Het assortiment is groot. De verse groente en fruit komen van vele lokale telers. Sommige producten komen uit de grote moestuin van vader. De rest van de goed draaiende winkel wordt gevuld met eigen arbeid. En natuurlijk met een groep fijne personeelsleden, die steeds groter wordt. Bijna alles maken ze zelf, van kant-en-klare maaltijden tot gesneden groente, soepen, wraps, pokébowls, quiche, salades, sap, nagerechten en huisgemaakte specialiteiten. Door de seizoenen heen worden met de seizoen producten allerlei activiteiten bedacht. “Het bedrijf heeft een bewezen slagkracht, een geweldige ligging en er zijn geen andere AGF-verswinkels in de nabijheid”, aldus Robbert.

“Wij stellen een activa/passiva transactie voor. Onze vraagprijs is gebaseerd op nader toe te lichten financiële analyse. De overnamedatum is gesteld op 1 augustus 2022. Met de kopende partij zullen afspraken worden gemaakt over de overdracht (alles in goed overleg bespreekbaar), financiering en overige van belang zijnde zaken.”

Financiële informatie
Omzet indicatie
€ 675.000
Resultaat voor belasting
€ 140.000

Voor meer informatie:
Robbert Kwast
De Overdrachtsadviseur
+31 (0)6 51458446
rk@deoverdrachtadviseur.nl 
www.deoverdrachtadviseur.nl Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven