Rijk Zwaan maakt zich op voor junimaand vol evenementen

Rijk Zwaan maakt zich op voor een drukke agenda met interessante lokale en internationaal georiënteerde evenementen in de maand juni. Over minder dan vier weken presenteert het groenteveredelingsbedrijf haar nieuwe en kleurrijke rassen op haar eigen Hydroponics en Outdoor Demo. Daarnaast deelt Rijk Zwaan haar kennis en diensten op het gebied van hightech teelt op de GreenTech in Amsterdam. Tegelijkertijd verwelkomt het bedrijf bezoekers op de Fruit Crop pop-up demo.

Hydroponics Demo in Dinteloord
Rijk Zwaan's hydroponics demo vindt plaats van 13-24 juni in Dinteloord, vlakbij Fijnaart. Hier presenteert het bedrijf haar kleurrijke 'levende sla'-concepten Salatrio en Salanova, evenals haar oplossing voor de vers gesneden markt: Salanova Teenleaf. Daarnaast zal tijdens deze demo de schijnwerper gericht zijn op een sla-ras, die voorziet van een hoog aantal hamburgerformaat bladeren. Rijk Zwaan kijkt ernaar uit om bezoekers te verwelkomen op de nieuwe locatie in Dinteloord voor gesprekken over bestaande en nieuwe projecten voor hydroponics.

Hydroponics Demo in Dinteloord
De displays van dit jaar bij de hydroonics demo zijn gebaseerd op drie belangrijke concepten voor hydroponics: 1) De aantrekkelijke en veelzijdige combinaties van Salatrio - een kleurrijk levend slaconcept met een overvloed aan bladeren in gelijke grootte, waarmee retailers meer kleur en diversiteit aan het schap kunnen toevoegen en de aandacht van shoppers uit de hele winkel kunnen trekken; 2) Salanova Teenleaf met hoge dichtheid - een hele reeks middelgrote bladvariëteiten die machinaal oogstbaar en verkrijgbaar zijn in verschillende aantrekkelijke kleuren, texturen en bladvormen; en 3) Rijk Zwaan's slaras met een hoog aantal hamburgerformaat bladeren die goed bestand zijn tegen hitte en zuren.

Verder verwelkomt Rijk Zwaan graag bezoekers op haar nieuwe locatie in Dinteloord discussies over bestaande en nieuwe hydroponicsprojecten.

Outdoor Demo in Fijnaart
Gelijktijdig met de hydroponics demo houdt Rijk Zwaan ook haar outdoor demo. Tijdens de demo zal Rijk Zwaan's uitgebreide bladgewassen assortiment onder de aandacht gebracht worden. Andere noviteiten zijn onder meer de kleurrijke bloemkoolrassen die deel uitmaken van Rijk Zwaan's Bloom-label, plus de Pb Defense-rassen die een sterke resistentie hebben tegen knolvoet. Bezoekers wordt aangeraden vooraf een afspraak te maken voor beiden demo's, zodat ze niets hoeven te missen.

GreenTech in Amsterdam
Van 14 tot en met 16 juni is Rijk Zwaan aanwezig op GreenTech in Amsterdam. Het bedrijf zal met name inzoomen op haar kennis op het gebied van hightech productiemethoden, haar speciaal veredelde rassen voor hightech teelt, retailmarkten en samenwerkingen binnen het netwerk van glastuinbouwleveranciers. Tijdens de beurs zullen experts van Rijk Zwaan deelnemen aan diverse paneldiscussies en presentaties om inzichten te delen over de hightech oplossingen en diensten van het bedrijf. Meer informatie over de bijdrage van Rijk Zwaan tijdens de beurs is te vinden op de GreenTech eventpagina, waar ook de mogelijkheid is om een afspraak in te plannen met het Horticultural Projects team.

Fruit Crop Pop-up Demo bij Ter Laak in Wateringen
Net als vorig jaar is Rijk Zwaan aanwezig met een pop-up demo bij Ter Laak Orchids in Wateringen. Bezoekers van de GreenTech worden uitgenodigd hun reis te verlengen en een bezoek te boeken aan een van Rijk Zwaan's demo's - de hydroponics demo of fruit crop pop-up demo. Deze demo loopt van mei tot eind september en toont  rassen van tomaat, komkommer, paprika en aubergine.

Voor een bezoek aan de Hydroponics Demo en/of Outdoor Demo, stuur een e-mail naar: secretariaatrznl@rijkzwaan.nl

Voor meer informatie:
Rijk Zwaan Nederland
rijkzwaannederland@rijkzwaan.nl   
www.rijkzwaan.nl

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven