Purple Pride presenteert shoarma gemaakt van aubergine

Purple Pride, het aubergine merk van Growers United, presenteert een 100% plantaardig aubergine shoarma. Gemaakt van verse aubergines rechtstreeks van Nederlandse telers. Geroosterd en op smaak gebracht met olie en natuurlijke smaakmakers, zodat je de echte shoarma beleving krijgt. "Gezonde convenience producten winnen enorm aan populariteit. Een aubergine shoarma van 100% pure aubergine is een vernieuwing op het gebied van vegan vleesvervangers," vertelt Jurre Schottelndreier, accountmanager bij Purple Pride. "Doordat het product geen soja of tarwe bevat, is het ook nog eens laag in calorieën."

Duurzame productie: verspillingsvrij product
"Voor Purple Pride betekent duurzaamheid: de impact van de teelt en het verpakken van onze producten op het milieu verkleinen plus het welzijn vergroten van consumenten én medewerkers", aldus Jurre. "De komende jaren leggen we de lat nog hoger. De ambitie voor 2040 is 100% circular, fair and health: de stip op de horizon. De aubergine shoarma is niet alleen heel lekker en makkelijk te bereiden, maar draagt ook bij aan onze duurzame doelstelling. Purple Pride maakt bij de productie van de aubergine shoarma gebruik van producten met een buts of een schrammetje. Deze producten zijn afgekeurd, maar nog net zo lekker."

Eerste aubergine shoarma in het schap
Het product is vanaf maandag te koop bij alle vestigingen van Hanos in Nederland en België. Het product wordt aangeboden in 600 gram kant-en-klare sous-videzakken. De aubergine shoarma is te vinden in het gekoelde convenienceschap op de AGF-afdeling. Door de sous- vide bereiding, behoudt het product de optimale smaak en is de shoarma koelvers 5 weken op voorraad te houden. De aubergine shoarma is gemakkelijk te bereiden en hoeft alleen kort opgebakken te worden.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven