Cor Bremmer nieuwe hoofd verkoop bij Erfgoed

ErfGoed is blij om mee te delen dat Cor Bremmer – eerder commercieel directeur bij Beekenkamp Sierteelt - start bij het bedrijf. Geboren in een tuindersfamilie, was Cor voorbestemd voor een carrière in de tuinbouw. Hij volgde een opleiding gerelateerd aan de tuinbouw en bouwde zijn ervaring op in de boomkwekerij en uitgangsmateriaal van chrysanten, potplanten en perkgoed.

Zijn persoonlijke missie is altijd geweest om telers te voorzien van de beste kwaliteit jonge planten. In zijn meest recente functie bij Beekenkamp nam Cor de verantwoordelijkheid voor verkoop, marketing en productontwikkeling en introduceerde hij Beekenkamp als innovatieve veredelaar. Ook vergrootte hij het marktaandeel wereldwijd en heeft hij Beekenkamp op de kaart gezet in de Noord-Amerikaanse markt.

Met zijn achtergrond, expertise en netwerk in onze industrie, brengt Cor grote waarde toe aan het managementteam van ErfGoed. Bovendien zullen de klanten van ErfGoed daar profijt aan hebben op het gebied van het leveren van de beste oplossingen en het koesteren en leiden van hun zakelijke kansen. In zijn nieuwe rol als Head of Commerce bij ErfGoed zal Cor leidinggeven aan het wereldwijde sales/marketing en development team.

Voor meer informatie:
ErfGoed
Bredeweg 59
2751 GH Moerkapelle
www.erfgoed.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven