DAISY het RPA-systeem van Keelings Knowledge

De invloed van technologie in de AGF-sector

Bekend zijn met de huidige technologische trends en ontwikkelingen, bepaalt in toenemende mate het succes en falen in de AGF-sector. Technologische ontwikkelingen staan nooit stil en onze branche ook niet. In 2020 ondervroeg Keelings Knowledge Europese bedrijven welke technologische trends op korte termijn de grootste impact zouden hebben op hun business.

De ondervraagden geloofden dat mobiele applicaties een revolutionaire impact zouden hebben. Nu anno 2022, is gebleken dat mobiele technologie zelfs de primaire motor is van economische groei. Kleine en middelgrote bedrijven die geavanceerde technologieën hebben toegepast, zijn het snelst groeiend. Ze realiseren een omzetgroei die twee keer zo snel plaatsvind en er worden acht keer zo snel nieuwe banen gecreëerd. Tevens is er tastbaar bewijs van verhoogde efficiëntie, productiviteit en kostenbesparingen.

Als voorbeeld, door Machine Vision te combineren met Artificial Intelligence (AI) opent Robotica een breed scala aan nieuwe mogelijkheden voor bedrijven. Enerzijds bereikt Robotic Process Automation (RPA) baanbrekende niveaus op het gebied van snelheid en productiviteit, terwijl ook menselijke fouten worden uitgebannen. Aan de andere kant wordt betere besluitvorming mogelijk gemaakt door AI aangezien bedrijven hogere algemene en financiële prestaties behalen.

Andere trends zoals Industrie 4.0 en Internet of Things zullen de noodzaak voor bedrijven om in technologie te investeren drastisch versterken. Zo biedt Keelings Knowledge oplossingen die specifiek zijn voor de eisen van de AGF-branche. "Ons bewezen RPA-systeem DAISY ondersteunt AGF-bedrijven in heel Europa en verbetert hun resultaat. Met een Return On Investment binnen zes tot twaalf maanden, genereert DAISY een enorm productiviteitspotentieel door relatief lage investeringskosten. Ook voor uw unieke bedrijf zorgen onze mobiele oplossingen voor efficiëntie en productiviteit door administratief en repetitief werk te verminderen", aldus Rick Rebergen. "Bespaar kostbare tijd, verlaag uw kosten en ontgrendel het volledige potentieel van uw bedrijf door middel van technologie. De  gevolgen van technologische vooruitgang raken ons allemaal, het is het beste om hierop voorbereid te zijn."

Voor meer informatie:
Rick Rebergen
Keelings Knowledge
+31 (0)6 14 95 50 05
Rick_Rebergen@KeelingsKnowledge.com
www.keelingsknowledge.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven