AGF-speciaalzaak DEG William van der Vegt ter overname aangeboden

"Hier is echt nog veel meer uit te halen"

Tholen - De échte groenteman William van der Vegt verkoopt zijn speciaalzaak in Zwolle en is op zoek naar een ondernemer die de winkel over wil nemen. Er zit wel haast bij; zijn gezondheid gaat hard achteruit en er moeten knopen doorgehakt worden. "Het gaat echt niet meer zo, en ik moet of contracten gaan opzeggen of het overdragen aan iemand die de zaak wil overnemen", ligt Willam toe.


Team DEG William van der Vegt, vorig jaar zomer

Aan de belangstelling voor de winkel ligt het niet. De winkel is gelegen in een mooie omgeving met een diversiteit aan winkels en voldoende parkeergelegenheid en heeft een gezonde exploitatie, met een omzetindicatie van €350.000 tot 400.000 met groeimogelijkheden. "Er is absoluut nog veel meer uit te halen", benadrukt William.

Sluiting zou een verlies zijn voor Zwolle. De groentewinkel van William van der Vegt Al sinds 1956 gevestigd aan de Vechtstraat. William bestiert de winkel sinds 1998. De groentewinkel is inmiddels uitgegroeid tot een echte speciaalzaak met aandacht voor kwaliteit en een begrip in de regio.

William: "Het is een prachtige AGF-speciaalzaak met alle ingrediënten voor een succesformule waar je als nieuwe eigenaar verder op kunt bouwen. De vraagprijs is € 25.000."

Voor meer informatie:
William van der Vegt
T: 06-41467089
De échte groenteman William van der Vegt
Vechtstraat 57
Zwolle
groentemanvdvegt@gmail.com 
www.vandervegt.de-echte-groenteman.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven