Met in week 19 de Themakrat met asperges Van Eigen Bodem in verschillende recepten

ZON fruit & vegetables zet samenwerking met de Krat voort

De asperges van eigen bodem zijn weer in het seizoen. Het inspiratie- en informatie platform VanEigenBodem.nl heeft om dit te vieren samen met de Krat wederom een Themakrat asperges samengesteld. Er is keuze uit de opties vlees, vega en vegan, dus er is voor ieder wat wils. De Themakrat is te bestellen t/m 3 mei voor bezorging 9 mei en tot 9 mei voor bezorging 12/13 mei.

Themakrat asperges
Asperges is een bijzonder seizoensgebonden product dat wel de nodige aandacht verdient. Om deze reden heeft Vaneigenbodem.nl, hét consumenten- en telerplatform van ZON fruit & vegetables, met de Krat een Themakrat samengesteld waarin asperges centraal staan. ‘Het menu bestaat uit recepten met zowel witte als groene asperges en er is keuze uit de variant met vlees, vegetarisch of veganistisch.’ aldus Jenny Peters, Product Marketeer bij ZON fruit & vegetables.

De recepten zijn toegankelijk en vernieuwend dus geschikt voor iedereen. ‘ZON levert de asperges van lokale telers en wij, van de Krat, zorgen ervoor dat het goed gevulde krat bij de consument thuis in de keuken belandt", vult Eline Snoeijer, inkoop & marketing bij de Krat aan. De Themakrat asperges is te bestellen via https://www.dekrat.nl/aspergekrat-2022,  na bestelling wordt deze op 9, 12 of 13 mei thuisbezorgd.

Weten waar je asperges vandaan komen, wie de telers zijn én hoe je het witte goud het beste kan bereiden? Dan vind je op VanEigenBodem.nl die wat je zoekt. Daarnaast laten de bijbehorende recepten zien hoe makkelijk het is om asperges te bereiden.

Voor meer informatie:
ZON fruit & vegetables
communicatie@royalzon.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven