Groentebroer bezorgt ook in België

"We geven 100% garantie: niet goed is geld terug"

De stap naar online die markthandelaar Groentebroer in 2018 naar landelijke bezorging maakte, groeit nog altijd. Tegenwoordig leveren ze vanuit Sint Philipsland ook in Brussel.

De groentebroer(s) Theo en Gert zijn "best wel een beetje trots op wat wij als team neerzetten. We hebben dit te danken aan geweldige gemotiveerde collega's en de leukste klanten. We doen dit echt met zijn allen", posten ze op Facebook.

Van Brussel tot Utrecht verzorgen ze de logistiek zelf. Om ervoor te zorgen dat de handel die nog verder moet reizen ongeschonden bij hun klanten aankomt, hebben ze veel geïnvesteerd in betrouwbare logistieke partners. 

"Als je zo'n logistiek netwerk opzet, kost dat in het begin geld. Aanvankelijk reden we soms met slechts twee bestellingen naar Groningen, maar inmiddels hebben we zoveel klanten dat het loont. Bovendien geven we 100 procent garantie. Niet goed is geld terug of de klant kiest een nieuw product. Die service wordt gewaardeerd”, aldus Gert den Haan in een interview met PZC.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven