Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

GreenTech Mexico trapt af met een drukbezochte eerste dag

Afgelopen woensdag is de tentoonstelling GreenTech Mexico in Querétaro van start gegaan. De openingsceremonie, bezocht door onder andere de gouverneur van Querétaro Mauricio Kuri González, burgemeester van Querétaro Luis Bernardo Nava, Erik Plaisier van de Ambassade van Nederland in Mexico, José Navarro Meneses van Tarsus Group en Homero Ontiveros van Agtech Media, bleek een goed begin voor een goed bezochte eerste dag van de beurs.

Hieronder een aantal exposanten in beeld op deze beurs. 

Hyplast RKW introduceerde een nieuwe folie met een ppm van 7000 in plaats van de gebruikelijke 3000. "Mexico is op zoek naar diut materiaal en wij hebben hierop actie genomen", zeggen ze.

Blije gezichten op de stand van DQ Hortisoluciones want zij hebben een nieuw kantoor geopend! 

"We staan op GreenTech Americas stand #71. Bezoek ons tot 29 april om te ontdekken hoe we uw kas slimmer kunnen maken dan anderen", deelde het Aranet-team.

TAPSA is een Mexicaans kassenbouwbedrijf dat oplossingen biedt voor onder andere kassen, klimaat en irrigatie. TAPSA neemt samen met Sercom en Hortilife deel aan de GreenTech Americas in Mexico.

Publicatiedatum: