Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Morrisons verontschuldigt zich om tekort aan sla

Supermarktketen Morrisons heeft zijn verontschuldigingen aangeboden nadat onlangs een van zijn winkels was afgebeeld met grote lege vakken in de vlees- en gevogelteafdeling en in de afdeling verse groenten en fruit. Net als zijn rivalen heeft Morrisons de laatste tijd te kampen gehad met voorraadtekorten en gaf het een gebrek aan producten de schuld van de geringe beschikbaarheid.

In een van de winkels waren borden met informatie voor klanten geplaatst waarop stond: "Als gevolg van verstoringen in onze toeleveringsketen, zien we een geringe beschikbaarheid van sla. Excuses voor het ongemak en dank voor uw begrip".

De oorlog in Oekraïne en een aantal andere crisissen, waaronder overstromingen in Spanje, hebben de vrees voor voedseltekorten aangewakkerd. Vorige maand verzekerde de regering het publiek dat er actie werd ondernomen om de gevolgen voor de voedselvoorzieningsketens als gevolg van de oorlog in Oekraïne te beperken.

Bron: lancs.live
Foto: Dreamstime.com

Publicatiedatum: