World Tomato Congress 2022 in Almería op 26-28 april 2022

Op 26, 27 en 28 april vindt het World Tomato Congress plaats in het Congrescentrum van Campohermoso (Níjar, Almería).

Het World Tomato Congress is een evenement voor professionals en technici uit de tomatensector van over de hele wereld. Tijdens de conferentie zullen experts hun kennis, de laatste ontwikkelingen in de tomatenteelt en hun visie op de toekomst presenteren. Alle domeinen worden bestreken, van rassenselectie en genetica tot aan de oogst.

Agrichem Bio zal actief deelnemen aan dit evenement met een bijdrage van Natalia Muñoz Fambuena, doctor in de landbouwtechniek, expert in plantenfysiologie en biotechnologie, en Crop Technology Coordinator bij het bedrijf Idai Nature. Het onderwerp dat ze zal aansnijden op donderdag 28 april van 12:00 tot 13:00 uur is: "Gist als een nieuw biologisch bestrijdingsmiddel; het speciale geval van Saccharomyces cerevisiae LAS02 voor de preventie van Botrytis in tomaat".

Aan het einde van de sessie kan het aanwezige publiek deelnemen aan een rondetafelgesprek waarin het vragen kan stellen en van gedachten kan wisselen.

Deelname aan het World Tomato Congress is gratis. De plaatsen zijn evenwel beperkt en worden toegekend in strikte volgorde van inschrijving.

Tijdens de drie dagen van het evenement zullen verschillende onderwerpen met betrekking tot de tomatenteelt aan bod komen:

  • Dinsdag 26 april: "Rassenselectie en genetica"
  • Woensdag 27 april: "Plantenvoeding en fertigatie"
  • Donderdag 28 april: "Plagen en ziekten"

Voor meer informatie:
Agrichem Bio
https://agrichembio.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven