EatThis. timmert letterlijk aan de weg

Platform EatThis. is ontstaan naar aanleiding van het bekende National Geographic-artikel en de expositie 'Countryside, the Future' in het Guggenheim in New York. De afgelopen twee jaar is er veel gebeurd met als gevolg veel digitale zichtbaarheid. Fysiek zag je tot vorige week nog weinig terug van EatThis., maar sinds vorige week kan niemand meer om EatThis. heen, zo deelt Renée Snijders namens EatThis.

EatThis. op de Floriade
Een flink aantal partners van de Floriade in het Innovation Centre van The Green House zijn ook contributors van EatThis. Vrijwel unaniem concluderen ze dat hun business B2B is terwijl de Floriade toch echt B2C is. Toch doen ze mee omdat ze onderschrijven dat het tuinbouwverhaal veel meer draagvlak verdient. Gezond voedsel, geproduceerd op duurzame en efficiënte wijze, dat willen we toch allemaal?

De koppen bij elkaar steken en gezamenlijk dat verhaal vertellen, is dus slimmer, goedkoper en impactvoller dan ieder voor zich, aldus Renée. "Logisch dus dat je dat verhaal dan laat vertellen door het platform waar je toch al deel van uitmaakt. EatThis. Bezoek daarom zeker het EatThis. paviljoen in het Innovation Centre."

EatThis. Bus
Gezamenlijk sta je sterker dan alleen. Zo ook daar waar iedereen vrijwel dagelijks komt: de openbare weg. Steeds meer buitenlandse ondernemers en regeringsvertegenwoordigers weten de weg naar het voedeslhart van de wereld te vinden. "Zodra ze hier zijn, halen we ze echter op met een anonieme diesel- of benzine bus. ‘’The first impression really counts’’; zeggen ze wel eens. Maar wat doen wij met die wijsheid?"

Sinds vorige week is in ieder geval een eerste stap gezet. De tuinbouw is op creatieve wijze  symbolisch uit de schaduw gehaald en in een duurzaam, innovatief en artistiek zonnetje geplaatst. De EatThis. bus is mogelijk gemaakt door de gezamenlijke inspanningen van Ridder, Gemeente Westland en de EatThis. photographer in residence Kadir van Lohuizen.

De EatThis. Bus heeft zijn eerste ritje gemaakt naar, waar anders, de Floriade en de inzittenden waren uiteraard aanwezig bij de opening van het EatThis. paviljoen in het Innovation Centre. De EatThis.-bus is te huur via De Roo Autoverhuur.

Voor meer informatie:
EatThis
www.eatthis.info 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven