Davide Recupero, Axia Vegetable Seeds Italia:

"Op een beurs luisteren wij vooral naar de mensen"

"Ik ben tevreden over mijn eerste deelname aan Fruit Logistica als Country Manager van Axia Vegetable Seeds Italia. We hebben veel kunnen praten en vergelijken met bezoekers en andere bedrijven. Dat is altijd nuttig voor de hele sector", vertelt Davide Recupero.

Davide Recupero

"De beurs brengt ons altijd weer bijeen. Het is ook een moment om prikkels op te doen van voorstellen van andere ondernemers. Dat nemen we mee naar huis als bagage voor verdere reflectie, want als professionals moeten we de lat telkens hoger leggen."

"Velen komen naar de beurs om contacten te leggen en hun activiteiten te plannen. Dat behoort uiteraard ook tot de doelstellingen van Fruit Logistica. Bedrijven tekenen present om elkaar te ontmoeten. Wat wij vooral doen op een beurs is luisteren naar de mensen: van de kleine teler tot de grote manager, want beide vertegenwoordigen onze sector en maken deel uit van ons doelpubliek. Dat geldt vooral voor Sicilië, ons werkterrein, waar zeer heterogene teeltbedrijven naast elkaar bestaan. Het is onze taak om de behoeften van alle bedrijven in de toeleveringsketen te begrijpen."

Maxter F1

"In Berlijn hebben we ons rassenassortiment aan een internationaal publiek tentoongesteld. We hebben bijeenkomsten gehad met meerdere bedrijven en we zijn klaar om de nieuwe uitdagingen van de markt aan te gaan. We garanderen onze klanten een continue onderzoeksactiviteit, die ons rassenassortiment voortdurend verrijkt", vervolgt Recupero.

"Van onze talrijke tomatenrassen hebben we Maxter F1 in het middelpunt van de belangstelling geplaatst. Deze trostomaat wordt zeker en vast een begrip in de Italiaanse sector en daarbuiten. De tomaten hebben een gewicht van 130 tot 150 gram, de middenmaat dus. In Sicilië kan het ras in september, januari en februari geplant worden. De bestemmingsmarkt is zowel het binnen- als het buitenland, dankzij de lange houdbaarheid", besluit Davied Recupero.

Voor meer informatie:
Davide Recupero
Axia Sementi Srl
Via Martiri delle Foibe, 107
97019 Vittoria (RG) – Italië
Tel: +39 3332984490
commerciale@axiasementi.it
https://axiaseeds.com/it/


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven