Fotoreportage Fruitteelt Vakbeurs Houten

Tholen - Tussen de 2.000-2.500 mensen hebben woensdag 13 en vrijdag 14 april de Fruitteelt Vakbeurs in Houten bezocht. Rond de 120 bedrijven stonden op de beursvloer in de twee grote hallen van de EXPO Houten en de organisatie was in handen van NFO en Fruitmasters. 

Het leek iets minder druk door de tijd van het jaar, maar de sfeer was erg goed na de lange periode van coronalockdowns en beperkende maatregelen. "We mogen weer" was bijna standaard om te horen. Ondanks de tijd van het jaar, was NFO dan ook blij dat de beurs doorgang kon vinden. Niet alle telers konden door de bloei- en laatste snoeiperiode aanwezig zijn, dus de volgende editie zal gewoon weer in januari worden georganiseerd. 

De hardfruitmarkt an sich is op dit moment niet al te florissant, maar desondanks werden her er der nog deals beklonken. Wat wel opviel was dat veel boomkwekers niet al hun bomen hebben kunnen verkopen waar andere jaren alles op en tekort was. Mensen blijven toch nog wat voorzichtig. 

Voor de Nederlandse fruittelers was het weer een moment om collega's te spreken en zich bij te laten praten over de nieuwste technieken. Uiteraard stonden de nieuwste machines en upgrades, nieuwe merken en innovaties op het gebied van spuiten, vergroening, advies en techniek centraal.

Wij maakten de volgende fotoreportage van de standhouders


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven