25-jarig jubileum voor JNV Produce

Tholen - JNV Produce viert haar 25-jarig jubileum. "Een jubileum om trots op te zijn", vertelt Frits de Mooij, die in december het stokje als directeur/eigenaar overnam van Johan Vrijland. "25 jaar geleden begon Johan Vrijland JNV produce vanuit de schuur achter zijn huis. JNV groeide snel uit zijn jasje en daardoor in de beginjaren een paar keer verhuisd. Maar de langste periode, al bijna 15 jaar, zitten we op dezelfde locatie op Honderdland 242."

"JNV is altijd volledig gericht op de Engelse markt, waarmee we een echte specialist zijn. Daar zijn we trots op. Vroeger waren we veel op de Britse groothandelsmarkten te vinden, tegenwoordig zijn we meer gericht op contractvolumes richting de verwerkers en verpakkers. Bewust mengen we ons niet zo in de daghandel", aldus Frits. "Onze transparante manier van werken maakt ons uniek en we zien dat dit gewaardeerd wordt door alle partijen, zowel klanten als leveranciers en logistieke partners."

Maar ook door alle werknemers wordt dit als zeer prettig ervaren. Dit resulteert dat de basis van ons team grotendeels vanaf dag één bij JNV werkt en dat we volgend jaar de eerste jubilaris hebben die 25 jaar werkzaam is. De laatste 3 jaar heeft JNV wel weten uit te breiden met een leuk jong team. En samen met de ervaren krachten werkt dit erg goed. Hierdoor zijn we klaar voor de volgende 25 jaar", vertelt Frits enthousiast."Ook veel leveranciers zijn al vanaf de eerste dag betrokken bij JNV. Zonder goede partners ben je nergens. Hier zijn we ons erg van bewust, daarom willen we via deze weg al onze partners bedanken voor het gestelde vertrouwen in de afgelopen 25 jaar. Met name DLG Dailyfresh is voor JNV een bijzondere partner, die al vanaf dag één voor ons alle logistiek naar het Verenigd Koninkrijk verzorgt. Geen uitdaging is te gek en elk seizoen levert men 110% inzet. Daarom zijn wij extra trots op de samenwerking met DLG Dailyfresh en de auto die men speciaal voor het jubileum heeft laten maken met ons nieuwe logo erop!"

Voor meer informatie:
Frits de Mooij
JNV Produce marketing
Honderdland 242
2676 LV Maasdijk
frits@jnvproduce.nl
www.jnvproduce.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven