Kleine plantjes, bomvol smaak, dat zijn microgroenten. In de kas bij Koppert Cress ontdekt presentatrice Janouk namens kindertv-programma Het Klokhuis hoe microgroenten groeien. Chef-kok Eric Miete laat haar zien waarom chefs zo dol zijn op de miniplantjes. Maar wat doen microgroenten in een snackbar? Bekijk de uitzending hier terug.


Abonneren
Vacatures
"Tweetende tuinders"
Top 5 - gisteren
Top 5 - afgelopen week
Top 5 - afgelopen maand
- Gebroeders Reedijk uit Westdorpe slaan andere weg in
- Kubo Group neemt teeltsystemen- en softwaretak van Codema over
- Frank van Kleef treedt terug uit directie Royal Pride Group
- Crisisupdate: Daling gasprijs weer gestokt, leningen aan tuinbouw niet zonder risico
- Waar liggen de kansen voor steenwol in de opkweek?
Weer
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2022-06-21 Finse consument houdt van lokaal geteelde groenten
- 2022-06-16 "Vertical farming is niet het toverwoord"
- 2022-06-13 Kasareaal in Finland is al jaren stabiel
- 2022-06-10 Waar liggen de kansen voor steenwol in de opkweek?
- 2022-06-08 "Aspergeprijzen van extreem laag naar extreem hoog"
- 2022-06-07 “Handmatig versnijden is ons sterke punt, misschien communiceren we dat nog niet genoeg”
- 2022-06-03 Importtomaten met goed imago uitdaging voor woestijntelers
- 2022-06-03 VON-Bramen nu beschikbaar bij The Greenery
- 2022-06-02 "We zijn in groeimodus, maar niet tegen elke prijs"
- 2022-05-31 "Arbeid en inflatie grote uitdagingen voor Schotse zachtfruitsector"
- 2022-05-31 "Onze consumenten willen de textuur en smaak van een echte tomaat ervaren"
- 2022-05-31 Peter van Dijk viert 25-jarig jubileum bij CombiVliet
- 2022-05-25 Ex-accountant helpt met hydrocultuur duizenden telers hun winst met 35% te verhogen
- 2022-05-25 "Op zoek naar geothermische locaties voor kas"
- 2022-05-25 "Van de kasteelt afstappen is denkbaar"
- 2022-05-25 "Uiteindelijk moet iedereen een hogere prijs betalen voor gas"
- 2022-05-25 "Wij hebben bijna het hele jaar door rucola ter beschikking"
- 2022-05-23 “Bij culinaire hoogstandjes is het gebruik van kruiden pincettenwerk”
- 2022-05-17 Braziliaans-Nederlands glastuinbouwproject maakt zich op voor fase 2
- 2022-05-17 Mariusz heeft goede klik met werkgever Blueberries Grathem