Japanse joint venture om vertical farmsystemen voor aardbeien mondiaal uit te rollen

MD-Farm Co is een kapitaal- en zakenpartnerschap aangegaan met Quantum Digital Farming. Via dit partnerschap zullen de twee bedrijven de productie en verkoop van verticale teeltsystemen voor aardbeien opvoeren.

Het plan is om uit te breiden in Japan en wereldwijd. Het bedrijf heeft zijn eigen apparatuur ontwikkeld die nodig is in vertical farms, zoals automatisch gestuurde rekken en oogstsystemen om de kosten te verlagen. Het doel van MD-Farm is om zijn geïndustrialiseerde DX-technologie in zoveel mogelijk landen lokaal te ontwikkelen.


Foto credits: MD-Farm Co, Ltd.

Veelbelovende samenwerking
Yuki Matsuda, CEO van MD-Farm: "Wij geloven dat de snelste manier om onze vertical farmsystemen in Japan en overzee te lanceren is om samen te werken met de Quantum Leap Group, die een groots netwerk heeft in zaken en investeringen, vooral in Japan en overzee.

Nakamura, CEO van Quantum Digital Farming: "De Quantum Leap Group gelooft dat gezonde bedrijven een belangrijke troef zijn voor Japan. MD-Farm is gebaseerd op gestage ontwikkeling, wereldwijde expansie en Japanse tuinbouw. Het is een bedrijf dat een fundamentele verandering in de tuinbouw in Japan kan introduceren."

Voor meer informatie:
MD-Farm Co, Ltd.
info@md.farm
www.md.farm


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven