Flier Systems opent kantoor in de VS, aangestuurd door Michiel van der Waal

Sinds 1993 is Flier Systems actief op de Amerikaanse en Canadese markt. Het bedrijf realiseerde er al de nodige projecten via een lokale handelaar. Vanaf april 2022 zal de verkoop, installatie en service voor de Amerikaanse en Canadese markt worden verzorgd via Flier Systems USA, de nieuwe vestiging in de VS.

"We zijn ervan overtuigd dat we onze Amerikaanse en Canadese klanten met dezelfde soort aandacht en respect zullen bedienen van onze kennis en expertise van de verschillende teeltdomeinen," zegt Ad Kranendonk van Flier Systems. "We zijn erg blij dat we deze stap hebben gezet en verwachten een nog prominentere rol te kunnen spelen op de Amerikaanse en Canadese markt."

Michiel van der Waal zal Flier Systems USA gaan aansturen. Michiel is van Nederlandse afkomst, woont sinds 2012 in de USA en heeft veel ervaring in de tuinbouw. Al deze elementen maken hem een waardevolle vertegenwoordiger van de oplossingen die Flier Systems biedt. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de organisatie van lokale installaties en service. De technische en commerciële ondersteuning vanuit Nederland wordt verzorgd door Adrie van Diemen van Flier Systems. Adrie heeft veel ervaring in de tuinbouw en sales, met name binnen de Amerikaanse en Canadese markt.

Voor meer informatie:
Flier Systems USA
1050 Shiloh Road NW, Ste. 304,
Kennesaw, GA 30144
m.vanderwaal@fliersystems.com 
+13 026066620
a.vandiemen@fliersystems.nl
+31 (0)6 52 66 03 15
fliersystems.com
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven