Postuma organiseert 3 mei De Voorjaars Inspiratiedag

Speciaal voor zelfstandige ondernemers in de AGF organiseert Postuma AGF de Voorjaars Inspiratiedag op dinsdag 3 mei 2022. "We hebben met z’n allen wel lang genoeg hard gewerkt na een roerige periode en het is weer tijd voor een uitje! Bij Postuma AGF vinden we het belangrijk om onze klanten te ondersteunen. Niet alleen met kwaliteitsproducten voor in de winkel en op de markt, maar ook op het gebied van ondernemen. We willen elkaar inspireren om elke dag het beste uit ons mooie vak te halen."

Postuma neemt ondernemers mee naar enkele van hun telers om op locatie sfeer te proeven en te zien waar deze bijzondere producten groeien en verwerkt worden. "Het doel van deze dag is om u te inspireren en van het voorjaar een succesvolle periode te maken. Daarnaast is het een mooie gelegenheid om collega’s uit het hele land te ontmoeten en er even uit te zijn na het harde werken in de achterliggende periode. U bent van harte uitgenodigd om met ons mee te gaan!" De deelname is kosteloos.

Tijdens de inspiratiedag wordt een bezoek gebracht aan Van Vugt Kruiden BV in Ridderkerk, waar hun verse kruiden worden verwerkt. Ook bezoeken we de tuinderij van Van Vugt waar diverse slasoorten worden geteeld. Het programma sluiten we af bij Purple Pride in Oosterland.

Het is ook mogelijk om rechtstreeks naar Van Vugt Kruiden BV te gaan om daar met ons het programma te vervolgen.

Bus 1:
9:30 uur vertrek bij Postuma AGF, Manenbergring 2 IJsselmuiden11:10 uur vertrek bij Carpoolplaats De Meern, Meerndijk 59, Utrecht
12:00 uur aankomst bij Van Vugt Kruiden BV, Hoogzandweg 16, Ridderkerk

Bus 2:
10:00 uur vertrek bij Van der Valk Eindhoven, Aalsterweg 322, Eindhoven
10:45 uur vertrek bij Van der Valk Nuland, Rijksweg 25, Nuland
12:00 uur aankomst bij Van Vugt Kruiden BV, Hoogzandweg 16, Ridderkerk

Aanmelden graag vóór vrijdag 15 april a.s. of u met ons meegaat en waar u wilt opstappen. Meld u aan bij Ria Doorn: ria.doorn@postuma.nl .

"We gaan uit van 2 personen per bedrijf. Wilt u graag met meer mensen mee, overleg dan even met Ria."


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven