Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
22 april

Seminar: de impact van energie op de toekomst van tuinbouw

Wat is de impact van de huidige energiesituatie voor de toekomst van de tuinbouw? Daarover organiseert Plantum een themabijeenkomst, in samenwerking met Glastuinbouw Nederland en World Horti Center. Het programma start om 14:00 op 22 april in World Horti Center in Naaldwijk, toegang is gratis na verplichte registratie.

Iedereen ziet de problematiek rondom energie, maar wat zijn de oplossingen? Experts op het gebied van glastuinbouw en energie komen daarover aan het woord. Sprekers zijn onder andere Niels Louwaars (Plantum) en Adri Bom-Lemstra (Glastuinbouw Nederland), maar ook de politiek komt aan het woord met Kamerleden Pieter Grinwis (CU) en Peter Valstar (VVD). Ook geven experts van bedrijven als Essent, Rabobank, ABN Amro, Growers United, bQurius en Juva hun visie op de uitdagingen en kansen die er liggen op het snijvlak van energie en glastuinbouw.

Wie wil deelnemen, kan zich hier registreren.

 

 

Publicatiedatum: