Gele en oranje trostomaten weer leverbaar

De gele en oranje trostomaten van Kees Stijger zijn weer beschikbaar. De teler van Harvest House teelt al bijna 30 jaar met veel passie deze bijzondere gekleurde tomaten.
 
Sinds 1994 teelt Kees Stijger drie kleuren trostomaten: rood, geel en oranje. De rode zijn uiteraard wel bekend, maar de gele en oranje tomaten kent nog niet iedereen. “Het is niet alleen de kleur, maar ook de smaak die anders is. De oranje is vol en stevig, de rode smaakt licht zoet en de gele tomaat is fris en sappig.” Ook komt er steeds meer vraag naar groene tomaten: “Deze zijn een bijzondere toevoeging aan elk gerecht.”


Simon Zwijgers en Kees Stijger

De kas van Kees Stijger in Honselersdijk wordt verwarmd met aardwarmte van Trias Westland en dat maakt de tomaten extra duurzaam. “Bovendien recirculeren we al het water en scheiden we ons eigen afval. Ons motto is echt ‘streven naar een gezonde samenleving’. Niet alleen met onze producten, maar ook door duurzame keuzes te maken op ons bedrijf. We hebben het Planet Proof-certificaat en zijn GlobalGAP en GRASP gecertificeerd.”

Kartonnen schaal
Nu het Hollandse seizoen is begonnen zijn de drie kleuren tomaten weer beschikbaar. Een mooie aanvulling op het tomatenassortiment, aldus verkoper Simon Zwijgers. "We leveren de tomaten onder andere in een mixverpakking met de drie kleuren. Dit is een volledig kartonnen schaal. Dat is heel duurzaam, want de verpakking is goed recyclebaar. Na gebruik kan de schaal in zijn geheel bij het oud papier."

De verkoop wordt volledig verzorgd door Harvest House.

Voor meer informatie:
Simon Zwijgers
Harvest House
+31 (0)174 519162
s.zwijgers@harvesthouse.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven