Lidl zet eigen scheepvaartlijn op: Tailwind Shipping Lines

Lidl, onderdeel van de Schwarz Group en een van de grootste retailers ter wereld, heeft zijn eigen containerrederij opgericht met als doel de uitdagingen in de aanbodketen het hoofd te bieden, vertragingen bij de levering van zijn producten te verminderen en hoge vrachttarieven te vermijden. Volgens de registratiegegevens bij het Europese merkenbureau heet de nieuwe rederij van Lidl Tailwind Shipping Lines.
Bron: container-news.com 

VK: Aldi voorspelt dat fruitboeketten de grote trend van deze zomer worden
Aldi ziet de fruitboekettrend als de sensatie van de zomer op het gebied van etentjes. Met behulp van een arrangement van hele en gesneden fruit dat op een bos bloemen lijkt. Deze trend is uitgegroeid tot een virale sensatie en heeft op TikTok met maar liefst 30,4 mln views. De supermarkt heeft samen met fruitboekettenspecialist Alice Ostan een stap-voor-stap handleiding gemaakt waarmee klanten deze zomer indruk  op hun gasten kunnen maken met hun eigen creatie van een fruitboeket.
Bron: aldipresscentre.co.uk 

Duitsland: Rewe Group groeit verder met circa € 2 mld
Rewe Group sloot het boekjaar 2021 succesvol af met een sterke omzetstijging van ongeveer €2 mld. Daarmee leverde het opnieuw het bewijs van zijn prestatiekracht in de uitdagende omgeving veroorzaakt door de coronavirus pandemie. De totale externe omzet van de voortgezette activiteiten steeg met 2,5% van € 74,6 mld tot € 76,5 mld.
Bron: rewe-group.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven