Onthulling op 14 april bij het WHC

EatThis.-Bus is "nieuw (rijdend) visitekaartje voor de tuinbouw"

De Roo Autoverhuur uit Naaldwijk heeft haar eerste Mercedes EQV aangeschaft, een luxe volledig elektrische personenbus. De bus zal worden gewrapped met foto’s van topfotograaf Kadir van Lohuizen. De EQV kan door iedereen gehuurd worden, maar de doelgroep zullen vooral klanten en prospecten van tuinbouwproducenten en - toeleveranciers zijn die zo in stijl kennis kunnen maken met de tuinbouw: duurzaam, efficiënt, professioneel en innovatief.

De bus is een initiatief van EatThis. (www.eatthis.info), een platform dat bestaat uit purpose driven bedrijven actief in de tuinbouw en afkomstig uit alle hoeken van de wereld. EatThis. zet zich in om de dialoog met maatschappij en politiek aan te gaan over het belang van gezonde voeding (lees: eet meer groenten) en de wijze waarop die groenten duurzaam en efficiënt geproduceerd kan en moet worden.

Naast EatThis. draagt ook gemeente Westland middels een financiële bijdrage bij aan dit initiatief;  een duurzaam, rijdend visitekaartje voor de gehele tuinbouwsector.

De ‘EatThis. Bus’ zal op originele wijze worden onthuld bij het World Horti Center op donderdag, 14 april om 9.30 uur. Deze onthulling zal worden mogelijk gemaakt door Ridder met dank aan het WHC. Direct na de onthulling zullen fotograaf Kadir van Lohuizen, Peter Maes van Koppert en voorzitter van EatThis., Puck van Holstein van het WHC, Stijn Baan van Koppert Cress, Nic Luiten namens Luiten Greenhouses, Rodolfo Groenewoud van In4Art, Clemens Driesen van de WUR en Raymond de Roo van de Roo Autoverhuur in de bus stappen richting Floriade om daar als VIP gasten aanwezig te zijn bij de opening van The Greenhouse en het Innovation Center.

"We roepen graag iedereen op die plannen heeft om op 14 april naar de opening van de Floriade te gaan, om dat samen te doen vanaf het WHC zodat de tuinbouw gezamenlijk haar visitekaartje afgeeft onderweg naar en in Almere."

Meer informatie over het huren van de bus is verkrijgbaar bij Raymond de Roo (raymond@taxiautoverhuur.nl) en over EatThis. en (de lancering van) dit project bij Ed Smit (ed@nethwork.info).  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven