1 juni, Zeist

Horticoop-dag in teken nieuwe rol van de coöperatie

Vorig jaar kondigde Horticoop aan als investeringscoöperatie verder te gaan. Een half jaar later - op 1 juni - gaan de leden van Horticoop tijdens de Horticoop-dag feestelijk de balans opmaken en samen de nieuwe rol van de coöperatie vieren.

Investeringscoöperatie Horticoop organiseert op 1 juni 2022 een feestelijke Horticoop-dag voor haar leden. Het event staat in het teken van de nieuwe rol van de coöperatie, en kent daarom het thema ‘samen scoren’. Ook de locatie en het programma zijn rond dit thema gekozen. Zo vindt het evenement plaats op de KNVB Campus in Zeist, alwaar de leden van Horticoop een rondleiding krijgen over de thuisbasis van het Nederlands elftal en worden toegesproken door oud-scheidsrechter Björn Kuipers. Daarnaast is er volop ruimte om bij te praten met vakgenoten en geven verschillende bedrijven uit het Horticoop-portfolio een dynamische blik in de keuken. Leden kunnen zich aanmelden via www.horticoop.nl/samenscoren.

CEO Steven van Nieuwenhuijzen: “We kijken er enorm naar uit om binnenkort weer met alle leden bij elkaar te komen. De Horticoop-dag staat natuurlijk in het teken van Horticoops nieuwe rol in de sector maar heeft ook een belangrijke andere functie: verbinden en ontmoeten! Het is erg lang geleden dat we elkaar gezien hebben, dus het belooft een feestelijk weerzien te worden.”

Voor meer informatie:
Horticoop
info@horticoop.nl   
www.horticoop.nl   


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven