Tozer Seeds Nederland volledig operationeel

Sinds 1 april is de nieuwste dochteronderneming in Nederland van veredelingsbedrijf Tozer Seeds volledig operationeel. Tozer Seeds Nederland (TSN) is in april 2021 opgericht om de vertragingen en onzekerheden met export ten gevolge van Brexit te verminderen. Het afgelopen jaar heeft het groentezaad geleverd in heel Europa. Het bedrijf zal vanaf nu alle diensten kunnen aanbieden vanuit zijn basis in Andijk.

Ellen Schaminée, Office Manager, Thom Bloemendaal, Warehouse & Logistics en Marcel Bloemendaal, Sales Director Noord-Europa

Na de oprichting van Tozer Iberica in 2004 is Tozer Seeds Nederland het tweede Tozer-bedrijf dat op het Europese vasteland is gevestigd. Het hoofdkantoor van Tozer bevindt zich in het Verenigd Koninkrijk en Tozer Seeds America is gevestigd in Californië.

Aan het hoofd van het bedrijf staat Marcel Bloemendaal, verkoopdirecteur Noord-Europa. Hij heeft zijn hele leven in de tuinbouw gewerkt. Hij kwam een jaar geleden bij Tozer en heeft zijn team het afgelopen jaar uitgebreid. Het team bestaat nu ook uit Office Manager Ellen Schaminée, die zich bij TSN heeft aangesloten en 30 jaar ervaring in de zaadsector met zich meebrengt.

Marcel Bloemendaal: "Het is een druk en hectisch jaar geweest, maar we zijn blij te kunnen zeggen dat we volledig up-and-running zijn. We kijken ernaar uit om onze bestaande klanten te blijven ondersteunen en relaties met nieuwe klanten aan te gaan."

Steven Winterbottom, Managing Director van Tozer: "Voor Tozer is dit een mijlpaal, omdat het zijn positie in Europa versterkt. We zijn betrokken bij onze klanten in het hele continent. TSN biedt een uitstekende en betrouwbare service. Met dank aan onze Nederlandse collega's die zo hard hebben gewerkt om het bedrijf op te zetten en de logistiek in goede banen te leiden. We kijken ernaar uit om ons bedrijf samen te laten groeien. We zijn er zeker van dat niet alleen onze bestaande klanten beter geholpen zullen worden door de oprichting van TSN, maar dat het ons ook in staat zal stellen nieuwe klanten in heel Europa te bereiken."

Voor meer informatie:
David Rogers
Tozer
Tel: +44 (0) 1932 862 059
david.rogers@tozerseeds.com
www.tozerseeds.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven