Nieuwe benoemingen wereldwijd Landbouw Attaché Netwerk

Kortgeleden zijn er nieuwe landbouwraden en landbouwattachés benoemd in een aantal landen. Zij werken op Nederlandse ambassades, consulaten en internationale organisaties wereldwijd en maken onderdeel uit van het Landbouw Attaché Netwerk (LAN).

De landbouwraden en hun teams zijn actief in 80 landen. Ze hebben goede contacten met lokale overheden en beschikken over een groot netwerk. Zo kunnen zij hun klanten goed van dienst zijn.

Nieuwe landbouwraden en -attachés
Er zijn nieuwe landbouwraden en -attachés benoemd in Berlijn, Washington, Hanoi, Nairobi, Rabat, Bangkok, Brussel, Pretoria en Rome. In het nieuwsbericht van 23 maart van het Ministerie van LNV krijgt u een korte introductie van de nieuwe landbouwraden en landbouwattachés.

Het LAN is onderdeel van het ministerie van Landbouw Natuur en Voedselkwaliteit (LNV). Ze ondersteunen Nederlandse beleidsmakers, bedrijven en kennisinstellingen in het agro- en natuurdomein bij hun internationale ambities. Ook zijn ze vertegenwoordigers voor Nederland bij internationale organisaties: FAO/WFP/IFAD in Rome, EU in Brussel en OESO in Parijs.

Read the complete article at www.rvo.nl.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven