Nederland Paviljoen op Expo Agrofuturo 2022 in Bogotá, Colombia

Bedrijven die actief zijn in de agrarische sector, en benieuwd zijn naar de mogelijkheden in Colombia, worden uitgenodigd om zich aan te melden voor deelname aan Colombia's belangrijkste agrobeurs: de Expo Agrofuturo 2022. 

De Expo Agrofuturo 2022 wordt van 26 tot en met 28 oktober gehouden in Bogotá. Ook dit jaar wordt een Nederland Paviljoen georganiseerd op deze beurs. De vakbeurs verwacht 20.000 professionele bezoekers, 37 deelnemende landen en bijna 500 standhouders. Circulaire landbouw is het belangrijkste thema.

Achtergrond
Colombia heeft 50 miljoen consumenten, een economische groei van bijna 11% (2021), en is de 3e economie van Latijns-Amerika. Met een verwachte groei van 4,5% in 2022 wordt de agrarische sector gezien als de motor van de Colombiaanse economie.

Groei landbouwproductie
De Food and Agricultural Organization (FAO) omschrijft Colombia als een van de 7 landen waar de landbouwproductie nog kan toenemen om de wereldbevolking ook in de toekomst te kunnen blijven voeden. Van de beschikbare landbouwgrond wordt momenteel minder dan een kwart gebruikt.

Modernisering van de Colombiaanse landbouw
Om op de wereldmarkt een rol te kunnen spelen is transformatie en modernisering van de Colombiaanse landbouwsector noodzakelijk. Sleutelwoorden daarbij zijn:

  • circulaire landbouw;
  • betere genetica;
  • nieuwe technologieën & innovaties;
  • automatisering;
  • verbeteren van kwaliteit;
  • verbeteren van efficiëntie en verminderen van verliezen;
  • verbeteren van organisatie en schaalvergroting;
  • creëren van meer toegevoegde waarde in de gehele agroketen (van productie tot verwerking en distributie).

Nederland Paviljoen
De Nederlandse ambassade in Bogotá richt een Nederland Paviljoen van 80 m2 in. Dit gebeurt in samenwerking met het Holland House Colombia. Hier komt men in contact met belangrijke agrarische bedrijven uit de sector die op zoek zijn naar oplossingen. Verder is er de mogelijkheid om investeerders en financiers te ontmoeten die hun portfolio in de agrarische sector willen uitbreiden.

Deelname en kosten
Deelname aan deze beurs kan op 2 manieren:

Beursdeelname met een individuele stand van ca. 8 m2 in het Nederland Paviljoen. Kosten bedragen € 1.500 exclusief btw per bedrijf. Dit is inclusief een individuele bedrijfsstand met basisinrichting (structuur/wanden, logo, tafel en stoelen, verlichting en stroomvoorziening). Er zijn maximaal 6 individuele stands beschikbaar (op volgorde van binnenkomst aanmeldingen).

Deelname via de Lounge van het Nederland Paviljoen. Kosten bedragen € 750 exclusief btw per bedrijf. Op een van de beursdagen wordt een netwerkreceptie in de Lounge georganiseerd.

Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening. Holland House Colombia kan een suggestie doen voor uw reis en verblijf.

Aanmelden kan hier tot 31 mei

Voor meer informatie:
Holland House Colombia
Jan Willem van Bokhoven
+57 1 7449566
jwvanbokhoven@hollandhouse-colombia.com
www.expoagrofuturo.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven