Richard van de Waart wordt opvolger van Bram van Paassen bij Martin Stolze

Martin Stolze heeft mooie jaren van groei en investeringen achter de rug. Sinds de overname door de AgTech-groep, Kind Technologies, is het bedrijf aanzienlijk gegroeid in omzet en aantal medewerkers. "Er is veel nieuw talent bij Martin Stolze gekomen en het is mooi om te zien dat de mix in leeftijd en achtergrond zo snel samen vooruitgang boekt", zegt Wido Kruijswijk, technisch- en algemeen directeur bij Martin Stolze.


Bram draagt het stokje over aan Richard, of in dit geval de bekende Martin Stolze rol

Net als bij iedere dynamische en groeiende organisatie komt het helaas soms voor dat talent het bedrijf verlaat. Bram van Paassen, commercieel directeur, heeft 7 jaar voor Martin Stolze gewerkt. Bram heeft besloten zijn droom te volgen en ondernemer te worden. Na een korte pauze start hij per 1 juli bij BOL ‘specialist in substraten’.

BOL is leverancier van een breed assortiment potgronden en substraten voor de professionele tuinbouw. Met 60 jaar ervaring weet het bedrijf uit Hoek van Holland wat er nodig is om tot een perfecte teelt te komen. "Het was geweldig om deel uit te maken van Martin Stolze waar ik zo veel ervaring heb opgedaan, dat ik nu de volgende stap kan maken en mijn droom kan volgen", zegt Bram van Paassen.

Om de toekomstige groei van Martin verzekeren, heeft de groep de afgelopen periode de tijd genomen om de opvolging van Bram grondig voor te bereiden. Uiteindelijk bleek de kandidaat al aanwezig te zijn binnen de Kind Technologies-groep, waardoor de overgang soepel verliep.

Per 1 april zal Richard van de Waart de functie van Commercieel Directeur bij Martin Stolze op zich nemen. Hij zal ook het managementteam gaan versterken naast Wido Kruijswijk (Technisch/Algemeen) en Laura Diepeveen (Operationeel).

Richard is zijn hele leven al actief in de tuinbouw en was zelf lange tijd teler. Met die ervaring en nadat hij twee decennia in Centraal-Oost-Europa woonde heeft hij gewerkt in sales in Noord-Amerika en andere regio's voor KG Systems, Paul Boers en Luminaid. Bij Kind Technologies was Richard verantwoordelijk voor de salesafdelingen van de groep en met name gericht op verdere internationale groei.

"Ik kijk ernaar uit om samen met het ambitieuze team van Martin Stolze naar de volgende fase van groei en professionalisering te werken", zegt Richard van de Waart. "Het afgelopen jaar heb ik al nauw samengewerkt met Bram en het verkoopteam en ben ik ook betrokken geweest bij de uitbreiding van onze directe en indirecte sales groep. We zien veel kansen voor internationale groei door in specifieke regio's uit te breiden met dealers en servicepartners en door nieuwe producten en technieken te introduceren."

Voor meer informatie:
Richard van de Waart
Martin Stolze
Leemidden 23
2678 ME De Lier
+31 (0)174 51 81 13
info@martinstolze.nl
www.martinstolze.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven