Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Afnemer gezocht voor 30.000 kilo tomaten Tomatoworld

Zongerijpt en grotendeels autonoom geteeld. De eerste tomaat van dit seizoen is gisterochtend door de inmiddels uit de wekelijkse teeltvideos bekende teler Ab van Marrewijk in het fieldlab van Tomatoworld geplukt. De komende weken loopt de productie geleidelijk op van ca 300 kg naar 600, 900 en uiteindelijk in de zomer naar 1.200 kg per week. Om uiteindelijk ook weer in dezelfde stappen af te nemen naar begin december.

Het grootste gedeelte is tros cherry in verschillende kleuren en daarna tros cocktail en nog wat tros middel en tros grof. Totaal zo’n dertigduizend kilo van 40 verschillende tomatenrassen van 5 verschillende zaadbedrijven. Voor de tomaten zoekt Tomatoworld een 'afnemer met een gouden hart.'

"Wij vinden in Tomatoworld tomaten natuurlijk erg lekker maar dertigduizend kilo voor “eigen-eet” is wel wat veel", aldus directeur Miranda van den Ende. "Wij zijn dan ook op zoek naar een GOLDMEMBER: een afnemer met een gouden hart die Tomatoworld Fair Share gunt en een partnerschap wil aangaan."

Heb je interesse en wil je weten wat dat betekent? Neem contact op met: Miranda van den Ende op 0611 479 560

Publicatiedatum: