Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gotham Greens kondigt uitbreiding areaal in de VS aan

De Amerikaanse slateler Gotham Greens groeit dit jaar van 5,5 ha naar ruim 11 ha kas. Momenteel wordt gewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe kassen in Seagoville, Texas (buiten Dallas), Monroe, Georgia (buiten Atlanta), en Windsor, Colorado (buiten Denver), evenals aan de uitbreiding van de bestaande kassen in Chicago en Providence, R.I. Na voltooiing zal Gotham Greens 12 hightech, klimaatgeregelde kassen in acht staten bezitten en exploiteren, naast haar bestaande kassen in New York, Rhode Island, Maryland, Illinois, Colorado, en Californië.

"Gotham Greens is verheugd om onze activiteiten in kassen over het hele land verder uit te breiden, waarbij we voor het eerst ook in het Zuiden actief zullen zijn", zegt Viraj Puri, mede-oprichter en CEO van Gotham Greens. "We streven ernaar om de verse producten van Gotham Greens binnen een dag rijden vanaf onze kassen aan 90% van de consumenten in de VS te leveren, en deze strategische kassenuitbreidingsprojecten brengen ons dichter bij deze mijlpaal."

Voor meer informatie: 
Gotham Greens
info@gothamgreens.com
www.gothamgreens.com

Publicatiedatum: