Dirk Heerman over het bedrijfsfeest van Q-Fresh

"We wilden de klanten en personeel bedanken voor de jarenlange trouw aan het bedrijf"

Tholen - Groente- en fruitgroothandel Q-Fresh heeft op 20 maart een groot bedrijfsfeest georganiseerd voor haar zakenrelaties en personeel. "We wilden onze klanten en personeel bedanken voor de jarenlange trouw aan het bedrijf en de producten", vertelt zaakvoerder Dirk Heerman, onder meer ook mede-zaakvoerder van Guido Fruit. "Eigenlijk stond het feest twee jaar geleden al gepland ter ere van het 5-jarig bestaan, het trouwen en de geboorte van het kindje van de dochter van de eigenaar, die ook in de zaak actief is."

Vanwege corona kon het feest en de bruiloft destijds niet doorgaan, maar nu twee jaar later mochten de dansschoenen eindelijk aan. "Ondertussen heeft de bruiloft doorgang gevonden en is er al een tweede kindje geboren van de andere dochter, waardoor het echt tijd werd om een feestje te bouwen." Onderstaand filmpje laat zien dat het bedrijf hier in geslaagd is.

In een feestpand in Roeselare, waar het bedrijf gevestigd is, werd er voor de 350 volwassenen en 100 kinderen uitgepakt. "Er was van alles georganiseerd. Zo was er een aparte afdeling voor de kinderen, waar zij zich, onder leiding van 8 kinderbegeleiders, uit konden leven op onder andere de springkastelen en een voetbaltuintje."

Verder was er een buffet en werd de avond afgesloten met een feestavond met verschillende optredens. "Hoogtepunt daarbij was toch wel het optreden van de populaire West-Vlaamse zanger Niels Destadsbader. Al met al kunnen we spreken van een leuke en succesvolle dag", besluit Dirk.

Voor meer informatie:
Q-Fresh
Oostnieuwkerksesteenweg 101
8300 Roeselare, België
info@q-fresh.be
www.q-fresh.be 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven