Sneak peek van nieuwe Oxin Growers dozenlijn op Fruit Logistica

"We mogen weer,” een uitspraak die we veel voorbij zagen komen de laatste jaren. Nu twee jaar later is het dan echt zover, we kunnen elkaar ontmoeten op de Fruit Logistica", vertelt Sandra van der Veer, verantwoordelijk voor product- en conceptontwikkeling bij Oxin Growers.

"Tijdens de laatste Fruit Logistica in 2020, was Oxin Growers net ontstaan uit de fusie van telerscoöperaties Best of Four en Van Nature en we hebben in de tussentijd niet stil gezeten! We praten bezoekers daarom graag op de beurs bij over onze producten, afzetmodellen en werkwijze om samen te groeien naar een goede samenwerking. Daarnaast kunt u onze special producten bewonderen en krijgt u een sneak peek op de nieuwe Oxin Growers dozenlijn!"

Oxin Growers heeft naast haar bestaande merken, voor diverse producten een moderne, frisse dozenlijn ontwikkeld. Voor de producten komkommer, tomaat, paprika, witlof en zoete kool zijn de dozen gereed voor productie. Het ontwerp van de Oxin Growers dozen bevat de vereiste wettelijke verpakkingsinformatie en de dozen zijn duidelijk te herkennen in het logistieke proces. "Ons doel is dat uiteindelijk de mogelijkheid bestaat al onze producten aan te bieden in Oxin Growers dozen."

Veelzijdig assortiment
"Oxin Growers is één van de grootste telerscoöperaties in Nederland en verzorgt de afzet van groenten en fruit voor haar leden. Ze regelt daarbij de contracten, facturatie, betaling en betalingszekerheid. Alle verse producten van Oxin Growers worden met zorg en aandacht geteeld door vakkundige telers. Het veelzijdige assortiment wordt geproduceerd op teeltbedrijven in Nederland en België", vertelt Ton van Dalen.

"Onze aangesloten groenten- en fruittelers gaan in hun teelten zeer verantwoord om met water en voedingsstoffen voor de planten. Alle teeltbedrijven van Oxin Growers zijn GlobalGAP gecertificeerd en beschikken afhankelijk van de klanten en markten die beleverd worden over aanvullende certificeringen zoals BRC of On the way to Planetproof. Een aantal van onze leden teelt op biologische wijze."

"Kom de Oxin Growers dozenlijn bekijken op onze stand (Hal 3.2, stand B-04). De koffie met lekkers staat klaar voor een open en eerlijk gesprek, want dat is waar wij als Oxin Growers voor staan", besluit Ton.

Voor meer informatie:
Ton van Dalen
Oxin Growers
+31 (0)180 203 202
Ton@oxin-growers.nl  
www.oxin-growers.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven