Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

ZON fruit & vegetables lanceert nieuw kloksysteem

Om de klok toekomstbestendig te maken gaat ZON over naar een nieuw kloksysteem (incl. thuiskoopsysteem) genaamd KOSMOS, hét realtime, webbased verkoop- in informatieplatform. Dit systeem is tot stand gekomen na een intensieve samenwerking met Aucxis cvba. Hiermee zal de klok van ZON als eerste groenteveiling in de Benelux gebruik gaan maken van een nieuwe generatie mogelijkheden

Klokverkoop
De klokverkoop is één van de pijlers binnen de verkoopstrategie van ZON en hét verkoopinstrument voor de daghandel van ZON. “De komende jaren zullen in het teken staan van doorontwikkeling van het systeem om zo aansluiting te blijven vinden bij onze kopers en telers”, zegt Els van Herpen, Manager Klokverkoop.



Lancering
KOSMOS is een Cloud applicatie, er hoeft dus geen software geïnstalleerd te worden bij gebruikers. ZON start met een basis lay-out van het scherm voor kopers, maar de klokkoper kan op termijn het
scherm naar eigen wensen instellen. Er is binnen dit nieuwe systeem meer flexibiliteit mogelijk in het blokveilen en Multi- Teler veilen (op naam veilen). Hiermee wordt gehoor gegeven aan de stijgende vraag van telers om op naam te kunnen veilen.

Toekomst
Voorbereidingen zijn lopende voor het tonen van productfoto’s. Verder wordt onderzoek gedaan naar mogelijkheden rondom pre-bids en het gebruiken van KOSMOS op telefoon en tablet. Daarnaast worden er voorbereidingen getroffen om de dagelijkse aanbodinformatie voor kopers nog completer te maken. “ZON blijft investeren in het nieuwste en meest moderne kloksysteem en wil haar klanten aan de klok zo bedienen met een zo compleet mogelijk assortiment,” vertelt Peter van Bree, voorzitter van Telersvereniging ZON.

Voor meer informatie:
ZON fruit & vegetables
Venrayseweg 104
5928 RH Venlo
Tel: +31 (0)77 323 9758
els.van.herpen@royalzon.com  
www.royalzon.com  

Publicatiedatum: