Grodan presenteert podcastserie

Grodan presenteert een nieuwe podcastserie: 'Growing a better future'. Als leverancier van duurzame substraatoplossingen aan de glastuinbouw, gelooft Grodan dat de hightech kas een essentiële rol speelt in de efficiënte, veilige en lokale productie van gezond en duurzaam eten. Maar de toekomst van het wereldwijde voedselsysteem en de rol van de hightech kas krijgen pas echt vorm wanneer er volop uitwisseling van ideeën over de veelbelovende ontwikkelingen en innovaties plaatsvindt, stelt Grodan. Ook buiten de glastuinbouwsector, met iedereen die interesse heeft in de moderne voedselketen.

Van aardbei tot data, je hoort welke oplossingen voor veilig, gezond en duurzaam voedsel op dit moment worden ontwikkeld in de glastuinbouw:

  1. Medical crops, business & education met Rob Kwinten, Business Development manager bij Grodan, en Arno Hazenkamp, Bestuurslid van de Legal Cannabis Coalition.
  2. The increasing demand for circularity met Sander van Golberdingen, Public Affairs manager bij Grodan, en Alexander Boedijn, onderzoeker Glastuinbouw Technologie bij de Wageningen University & Research.
  3. The strawberry sector is on the move met Joyce Rasquin, Business Development manager bij Grodan, en Johanna Bac-Molenaar, onderzoeker Plantgezondheid bij de Wageningen University & Research.
  4. Data, gericht op jonge telers, met e-Gro Emilia Bosak, Inside Sales manager, en Paulina Florax, Product Marketing Manager e-Gro bij Grodan.
  5. Sensoring met Peter Spoor, Application and Development Director bij Grodan, en Jan Westra, Strategic Business Developer bij Priva.

De podcasts zijn te beluisteren Soundcloud, Spotify en Apple (zoek naar ‘Grodan’).

Voor meer informatie:
Grodan

info@grodan.nl
www.grodan.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven