Urban Crop Solutions voegt Italiaanse machines in assortiment

Urban Crop Solutions en het Italiaanse Da Ros S.R.L. zijn een partnerschap overeengekomen waarbij Urban Crop Solutions de perifere automatiseringsapparatuur zal toevoegen aan haar aanbod voor haar klanten. Door deze samenwerking breidt Urban Crop Solutions haar end-to-end aanbod verder uit, evenals de after-sales ondersteuning en het onderhoud van deze apparatuur.

Da Ros S. R. L. is een machinefabrikant met hoofdzetel in Italië, die al meer dan 35 jaar gespecialiseerde randapparatuur levert aan de land- en tuinbouwsector over de hele wereld. De Italianen zijn specialist in zaaimachines, oogstmachines en trayvullers.


Global Sales Director Filip Meeuws

Jean-Pierre Coene, CEO van Urban Crop Solutions, legt het belang uit van de partnerschap met Da Ros voor de klanten van Urban Crop Solutions: "Urban Crop Solutions neemt een klant altijd mee door het gehele proces van een indoor farming project. We beginnen met het in kaart brengen van de behoeften van de klant en passen onze oplossingen daarop aan. Een groot deel van de winstgevendheid van een indoor vertical farm wordt bereikt door automatisering. Daarom kiezen we voor bedrijven als partner die hetzelfde kwaliteit en service besef hebben als onze eigen installaties."

Met onmiddellijke ingang worden de door Da Ros geproduceerde zaaimachines, oogstmachines en ‘tray-vullers mee geïncorporeerd in de oplossingen van Urban Crop Solutions. De service en het onderhoud van deze machines zullen ook door Urban Crop Solutions worden verzorgd.

"Deze uitbreiding van ons oplossingenaanbod was voor ons de volgende logische stap, omdat het precies datgene was waarvan we vonden dat het ontbrak in ons aanbod om het volledige klanttraject zo gemakkelijk en vlot mogelijk te laten verlopen", verklaart Filip Meeuws, Global Sales Director, die zelf meer dan 30 jaar verkoopervaring heeft in de land- en tuinbouwsector.

"Het starten van een nieuw bedrijf of het uitbreiden van een bestaand bedrijf in indoor farming is een aanzienlijke investering, en ondernemers moeten vertrouwen hebben in wat ze kopen, zowel naar kwaliteit van de installaties als naar dienstverlening na de installatie. Dat is precies wat wij aanbieden", voegde hij eraan toe.

De partnership tussen Da Ros en Urban Crop Solutions heeft een vliegende start genomen door de verkoop van een trommelzaaimachine aan een klant. Urban Crop Solutions kan tevens alle zaaimachines, oogstmachines en trayvullers  apart verdelen en is dus ook de exclusieve verkoopsagent voor Da Ros in België.

Voor meer informatie:
www.urbancropsolutions.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven