EnergiekEvent 2022 op 17 mei

Delphy Improvement Centre, Kas als Energiebron en Wageningen University & Research (Business Unit Glastuinbouw) organiseren op dinsdag 17 mei 2022 het EnergiekEvent. Al vele jaren de ideale gelegenheid om kennis op te doen en ervaringen uit te wisselen over energie in de glastuinbouw.

Onderzoekers en ondernemers nemen de deelnemers aan het EnergiekEvent mee met de nieuwste ontwikkelingen en ervaringen op het gebied van energiebesparing en duurzame energie.

Energiezuinige kassen
Ook dit keer kan worden deelgenomen aan diverse workshops en is het mogelijk projecten te bezoeken in de kassen van Wageningen University & Research en Delphy Improvement Centre. Onder ander Plant Lighting en de mensen achter Plant Empowerment leveren een bijdrage aan het evenement. Vele aspecten van onder meer Het Nieuwe Telen, CO2, LED-belichting en nieuwe energiezuinige kassen komen aan bod.

Uiteraard wordt tijdens het EnergiekEvent niet voorbijgegaan aan de actualiteit van de hoge gas- en energieprijzen. Invulling daarvan is uiteraard afhankelijk van de situatie op dat moment. Noteer 17 mei in ieder geval alvast in uw agenda. Programma en inschrijving volgen later.

bron: Delphy


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven