België op Fruit Logistica 2022

23 Belgische leveranciers van aardappelen, fruit, groenten en fruitbomen zullen samen met drie interprofessionele organisaties en vier veilingen aanwezig zijn op Fruit Logistica. Van 5 tot 7 april 2022 staat deze delegatie op de gezamenlijke stand van het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing VLAM.

In een tijdperk van online vergaderingen is de verwachting rond de Vlaamse aanwezigheid op het evenement in Berlijn hoog. Om de bezoekers in een aangename setting te ontvangen, heeft VLAM gekozen voor een warm standontwerp met slanke, zwarte metalen en houten structuren. Aantrekkelijke productfoto's en stijlvolle accenten uit de Vlaamse regio zorgen voor een sfeervol decor aan de oevers van de Spree.

Bezoekers van de Flandria-producttentoonstelling kunnen tijdens deze editie zowel het klassieke als het nieuwe gamma producten ontdekken. Bovendien loopt het zeer actuele thema 'duurzaamheid' als een rode draad doorheen de Belgische beursdeelname.

Verse groenten en fruit
De fruit- en groentesector is aanwezig met 16 bedrijven: Bel'Export, Benelux Fruit Services, BP Fruitcraft, Calsa, DBS & DBS Agro, Demargro, De Plecker - Lauwers, Devos Group, Dries Sebrechts Fruit (DSF), Frans Michiels & Zonen Belgium (FMB), Fruithandel Wouters, Nicolaï Fruit, Pacbelimex, Rotom, Vergro en VHM Fruit Trade.

Daarnaast nemen ook de vier LAVA-veilingen, BelOrta, BFV, Coöperatie Hoogstraten en REO Veiling deel.

Aardappelen
De Belgische aardappelsector wordt op de VLAM-stand in Berlijn vertegenwoordigd door vijf bedrijven: De Aardappelhoeve, Pomuni, RTL Patat , Vitafrites en Remo frites.

Fruitbomen
Tot slot zijn ook twee producenten van fruitbomen, ABCz Group en Carolus Trees, dit jaar aanwezig op de VLAM-stand.

Naast de VLAM-vertegenwoordigers zijn ook de verenigingen Fresh Trade Belgium, LAVA en VBT aanwezig om vragen van bezoekers te beantwoorden.

VLAM is bij Fruit Logistica te vinden in hal 27 - stand A 09. 

Voor meer informatie:
VLAM
+32(0)2 552 80 11
vlam@vlam.be 
www.vlam.be      


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven