Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Service- en Onderhoudsbedrijf CB neemt activiteiten Messcherp Lammers over

Tholen – Service- en Onderhoudsbedrijf CB zal per 1 april alle activiteiten van Messcherp Lammers overnemen. "Nu hij de rust heeft besloten op te zoeken, wil hij wel dat zijn klanten goed terechtkomen. Daarom heeft hij ons benaderd om al zijn activiteiten over te nemen", vertelt Cees Bouthoorn. Jos wil via deze weg, nog iedereen bedanken die al die jaren vertrouwen in hem hadden.

CB Service specialiseert zich in de groenteverwerkende apparatuur voor traiteurs en snijbedrijven in onder andere Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht en omstreken. "Ik run het bedrijf, wat al 23 jaar bestaat, samen met mijn zoon. Voor het klantenbestand dat wij er nu bij krijgen, zullen we in de toekomst dezelfde standaard van dag- en nachtservice bieden die al onze bestaande klanten al van ons kennen. Service staat voorop."

CB Service maakt ook van de gelegenheid gebruik om een nieuwe website te lanceren, die spoedig de lucht in zal gaan. "Bovendien zullen we al onze nieuwe klanten een bezoekje gaan brengen voor een praatje. Zo willen we persoonlijk kennismaken met iedereen. We twijfelen er niet aan dat er een prettige samenwerking zal ontstaan."

Voor meer informatie:
Service en Onderhoudsbedrijf CB
Luzernestraat 33a
2153 GM Nieuw-Vennep
+31 (0)252 684 871
06 30 26 09 70
06 53 34 62 03
info@cbservice-onderhoudsbedrijf.nl 
www.cbservice-onderhoudsbedrijf.nl