Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ecoation breidt diensten uit naar zachtfruitteelt

Ecoation biedt voortaanzijn datadigitaliseringsplatform ook aan telers van aardbeien en blauwe bessen aan. Telers in Canada en Mexico gebruiken het platform al om hun IPM-programma's te digitaliseren. Het platform zal deze telers ook in staat stellen om gewaswerkzaamheden te monitoren, fruit te tellen en de gegevens veilig op te slaan voor analyse.



Ecoation staat bekend om zijn digitaliseringswerk voor kasgewassen zoals tomaten, paprika's en komkommers, met implementaties van zijn software/hardware-platform in kassen over de hele wereld. Het is dus een logische stap dat het bedrijf nu ook uitbreidt naar andere kasgewassen, volgens oprichter en CEO Saber Miresmailli: "Aardbeien en bessen zijn een vanzelfsprekend tweede doel voor Ecoation. Na het perfectioneren van onze oplossing in kasgroenten en het wereldwijd inzetten ervan, is het tijd voor ons om ons op nieuwe markten te richten en ons platform naar de interessante en groeiende wereld van zachtfruit te brengen."

"Ecoation zoekt altijd naar nieuwe manieren om telers te helpen hun processen te stroomlijnen en efficiƫnter te maken," zegt Mauricio Manotas, Chief Revenue Officer. "We hebben gezien wat ons platform kan doen voor telers van kasgroenten, op het gebied van het efficiƫnter beheren van hun IPM-programma's, teeltwerkzaamheden en fruit telling. Nu nu zijn we klaar om deze technologie naar de telers van aardbeien en bessen te brengen."

Voor meer informatie:
Ecoation 
www.ecoation.com
info@ecoation.com
 

Publicatiedatum: