ICS Cool Energy breidt verhuurvloot koelings- en verwarmingsproducten uit in Europa

ICS Cool Energy, gespecialiseerd in oplossingen voor klimaatbeheersing voor productie- en bedrijfsprocessen kondigt aan dat ze meer gaan investeren in hun verhuurvloot in Europa en deze ook gaat uitbreiden. Hierdoor vergroot ISC Cool Energy zijn commitment om bedrijven operationeel te houden en hebben klanten gemakkelijker toegang tot tijdelijke betrouwbare en efficiënte oplossingen voor klimaatbeheersing.

Door te investeren in nieuwe oplossingen op het gebied van koeling en verwarming denkt ICS Cool Energy dat de verhuurvloot in 2022 met meer dan 20% zal toenemen vergeleken met 2019. ICS Cool Energy verwacht al in 2022 aanzienlijk meer chillers, Cold Stores en draagbare koel- en verwarmingsunits te kunnen toevoegen aan de verhuurvloot. Verder breidt ICS Cool Energy ook de voorraad i-Chillers uit om deze snel te kunnen leveren. Vergeleken met chillers die gebouwd zijn voor HVAC, is de i-Chiller beter bestand tegen (kritische) productieprocessen.

De groeiende verhuurvloot zal worden verhuurd vanuit haar locaties in Engeland, Duitsland, de Benelux  en Frankrijk. "ICS Cool Energy groeit en investeert al meer dan 30 jaar om marktleider te worden op het gebied van proces-klimaatbeheersing," zegt Rob Feenstra, Managing Direcor bij ICS Cool Energy voor de Benelux. "Onze klanten hebben vandaag de dag de beschikking over een huurvloot chillers met een vermogen van meer dan 500 MW. Dankzij ons aanbod en onze expertise kunnen we snel reageren als klanten tijdelijke koeling of verwarming nodig hebben voor hun (kritische) procesapplicaties of applicaties voor klimaatbeheersing. Geen project is te groot of te klein voor onze engineers. Klanten kunnen bij ons terecht voor korte verhuur of flexibele verhuur voor de langere termijn tot wel negen jaar.  Wij leveren betrouwbare, robuuste en economische oplossingen aan onze klanten."

"Het is ons doel om toonaangevend te blijven wat betreft de keuzes die er tegenwoordig zijn op het gebied van applicaties. Door onze verhuurvloot, capaciteiten en voorraad uit te breiden kunnen we, met het oog op de huidige druk op de supply chain, onze klanten helpen die druk te verlagen zodat zij en de gehele industrie operationeel kunnen blijven."

ICS Cool Energy oplossingen zijn kort of lang te huren, of via het Flex-lidmaatschap, de huuroplossing voor de lange termijn.

Voor meer informatie:
ICS Cool Energy
www.icscoolenergy.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven