Havecon krijgt plaatselijke vertegenwoordiger in de VS

Havecon gaat door met het versterken van haar lopende bedrijfsontwikkeling op de Noord-Amerikaanse markt. Met een succesvol Canadees kantoor onder leiding van Jon Adams, is Havecon vastbesloten om een lokale vertegenwoordiger toe te voegen voor haar groeiende klantenbestand in de VS. Dat is Justin Lukoff. 

Zoals eigenaar Henk Verbakel stelt: "Voor ons soort projecten heb je iemand ter plaatse nodig. Wij geloven dat het ideaal is om iemand te hebben die de klanten, hun eisen en de markt begrijpt. In Justin's geval is dat omdat hij ervaring heeft met wonen en werken voor Havecon hier in Nederland. Hierdoor kan hij klanten begeleiden door het hele proces van onderzoek tot realisatie. Zo kunnen wij klanten ondersteunen die op zoek zijn naar de meest complete, hightech oplossing in de sector."

Justin is in juni 2021 gestart voor Havecon op het hoofdkantoor in Nederland, met de intentie om zijn ervaring en kennis in het eerste kwartaal van 2022 weer lokaal in te zetten. Nu, zoals gepland vanaf zijn eerste aanwerving, is de tijd gekomen voor Justin Lukoff om terug te zijn in -  zoals hij het graag zegt - zijn kant van de Atlantische Oceaan. Zo ondersteunt hij de groei van Havecon en Atrium Agri, het consortium waarin Havecon samenwerkt met collegabedrijven, in de markt.

Terwijl veel andere Nederlandse bedrijven het groeitraject van de Amerikaanse tuinbouwmarkt willen aanpakken, kiest Havecon voor een meer directe aanpak. Dit doet Havecon door het aannemen van een Amerikaans staatsburger met ervaring in het werken in het midden van de sector in Nederland. Justin's ervaring in Nederland heeft hem in staat gesteld om te leren van verschillende Nederlandse pioniers uit de sector (telers, onderzoekers, en technologie leveranciers) binnen de wereld van Controlled Environment Agriculture. Daarnaast heeft Havecon ook een kantoor gevonden in de Verenigde Staten, dat binnenkort opent.

Justin: "Wonen en werken in Nederland is een keerpunt in mijn carrière geweest. Het heeft me de gelegenheid gegeven om te leren van de wereldtop op het gebied van hightech tuinbouwoplossingen. Ik ben er zeker klaar voor om dit naar een hoger niveau te tillen bij het uitvoeren van projecten van wereldklasse met verschillende klanten in het hele land. Gelokaliseerde voedselproductie is nog nooit zo in trek geweest en we kijken ernaar uit om klanten te ondersteunen en helpen met het leveren van vers fruit, groenten en bloemen aan de markt!"

Justin zal permanent gevestigd zijn in New Jersey, wat hem de mogelijkheid geeft om Havecon's klanten en toekomstige klanten met gemak te ondersteunen. Voor geïnteresseerden is hij te bereiken via Justin@havecon.com of telefonisch op zijn Amerikaanse nummer: +1-203-533-4398.

Voor meer informatie: 
Havecon Kassenbouw B.V.
Lorentzstraat 8
2665 JH Bleiswijk
Tel. +31(0)10 266 32 70
info@havecon.com
www.havecon.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven