"Met hard werken en laten zien wat ik kan, heb ik bereikt wat ik nu heb"

Elvis is als Poolse Westlander een begrip bij tomatenteler CombiVliet. Hij draait al 15 jaar mee en kent het bedrijf als geen ander. Op dit moment is hij bedrijfsleider van de locatie VierVliet. Daarvoor heeft hij op bijna alle andere locaties zijn bijdrage geleverd, zo vertelt hij in een interview met Glastuinbouw Nederland. De belangenbehartiger stelt in een serie internationale arbeidskrachten aan het brede publiek voor.

Elvis gaat in op de grootste uitdagingen in zijn werk en wat zijn 'succesfactor' is. “Net zoals mijn vader altijd zegt: als je geen fouten maakt, leer je niet.” Elvis is een aanpakker en niet bang om te leren. Creatief en vooruitstrevend, zo benoemt werkgever Martine van der Meer, HR & Communicatie bij CombiVliet, de belangrijkste succesfactoren van Elvis.

Elvis: “Met hard werken en laten zien wat ik kan, heb ik bereikt wat ik nu heb. Ook is het belangrijk om te zeggen als er iets is, maak dingen bespreekbaar.” Elvis signaleert dat sommige collega’s dingen te lang voor zich houden. Waardoor er later problemen ontstaan die voorkomen hadden kunnen worden.

Lees hier het hele portret. 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven