Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ron Mulders kandidaat-voorzitter NFO

Het hoofdbestuur van NFO draagt, op advies van haar vertrouwenscommissie, unaniem Ron Mulders voor als kandidaat voorzitter NFO. Ron moet de opvolger worden van Gerard van den Anker.

Ron Mulders (61) is woonachtig in Venray en heeft een eigen adviesbureau. Sinds 2002 is hij zelfstandig adviseur en heeft hij diverse adviesrollen en opdrachten als interim manager vervuld. Daarvoor was hij algemeen directeur van veiling ZON. Ron Mulders is erg enthousiast over het voorzitterschap van de NFO en de fruitteeltsector spreekt hem bijzonder aan: "Het is een mooie sector om voor de werken. De sector produceert gezond en veilig voedsel en draagt bij aan een mooi landschap. Het lijkt me fantastisch om dat te mogen uitdragen."

Ron Mulders is akkoord om de functie voor 2,5 dagen per week te gaan vervullen, net als zijn voorganger Gerard van den Anker. Afgesproken is om over een jaar te evalueren en dan te bezien of de tijdsinzet moet worden gehandhaafd of iets kan worden gewijzigd. In de eerstvolgende Fruitteelt kan verder worden kennisgemaakt.
 
De benoeming van de voorzitter van de NFO vindt plaats in de Algemene Ledenvergadering op 31 maart aanstaande. Statutair bestaat de mogelijkheid om tegenkandidaten in te dienen. Voorstellen daartoe moeten ondertekend zijn door tenminste 25 leden en kunnen tot 1 maart aanstaande worden ingediend bij de directeur van de NFO.

Bron: NFO

Publicatiedatum: