"Komkommer ideale cadeau voor Valentijn"

Tholen - 'Zeg het met bloemen' is de gevleugelde uitspraak en het team van Qutefruit verwacht niet dat dat binnen afzienbare tijd 'Zeg het met komkommers' gaat worden. Toch is er een speciale feestdag waarbij de komkommer wel degelijk in de spotlight staat: de afgelopen jaren kreeg de hartvormige komkommer een plekje in diverse schappen met Valentijnsdag. Nu biedt Qutefruit de komkommermal ook direct aan consumenten aan, in speciale geschenkverpakking. Bestellen kan online. 

Hartvorm in enkele dagen
Normaliter verkoopt het team van Qutefruit de plastic mal waarmee de hartvormige komkommers gecreëerd worden. "Door de hartvorm heb je een onderscheidend product in handen. In slechts enkele dagen is de hartvorm al gecreëerd", vertelt Cor Pellikaan, ontwikkelaar van de Qutefruit mal. "Als de komkommers ongeveer twee centimeter dik zijn, wordt de komkommer in de Qutefruit-vorm geplaatst. De mal wordt afgesloten met een strip. Na een paar dagen kunnen de komkommers worden geoogst en kan de mal verwijderd worden, al dan niet machinaal. De mal kun je eindeloos hergebruiken."

Sinds dit jaar verkoopt het bedrijf de komkommermal ook online, in een speciale geschenkverpakking. "Zelf tomaten, wortels of komkommers verbouwen wordt almaar populairder. De vraag naar informatie, tips en cursussen over moestuinieren is enorm toegenomen de laatste jaren. De Qutefruit is dan ook een ideaal cadeau als je iemand wilt verrassen die een groentetuin heeft", aldus Cor.

Voor meer informatie:
Qutefruit
www.qutefruit.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.