Kassenbouwer voert ook reparaties uit: "Wij hebben veel capaciteit"

Voorwinden Kassenbouw bouwt al jaren glastuinbouwprojecten van klein tot heel groot over de hele wereld. Dat doet het bedrijf voor haar partner Havecon Kassenbouw, maar ook werken zij al jaren voor diverse andere kassenbouwers en direct voor tuinders.

Doordat het bedrijf jaarrond ongeveer dagelijks met 150 mensen aan het werk is op de verschillende projecten door Europa en Noord-Amerika is er ook veel capaciteit om service en glasreparaties uit te voeren. Maik Voorwinden: "Ondertussen hebben wij dagelijks ervaren service- en dekreparatieploegen onderweg en we merken ook dat steeds meer andere kassenbouwbedrijven maar ook tuinders daar graag gebruik van willen maken."

Om dit voor iedereen makkelijk toegankelijk te maken heeft Voorwinden een speciaal e-mailadres gecreëerd waar alle soort reparaties naar gestuurd kunnen worden die dan door het bedrijf direct opgepakt worden. "Uiteraard kan er ook altijd gebeld worden naar ons bekende telefoonnummer. Op deze manier proberen wij de lijnen kort te houden en makkelijk bereikbaar te zijn voor iedereen die service of dekreparatie nodig heeft. Bij klanten van Havecon welke onder garantie vallen zullen wij dit direct met Havecon opnemen zodat er voor de klant maar 1 contact persoon is. Zodat de klant krijgt wat ze gewend zijn van ons. Korte lijnen en snelle reparatie." 

Het nieuwe e-mailadres voor alle service en reparatiewerk: reparaties@voorwindengroep.nl en het huidige telefoonnummer kan ook altijd gebeld worden 010-5117834.

Voor meer informatie:
Voorwinden Kassenbouw
Lorentzstraat 10
2665 JH Bleiswijk
www.voorwindengroep.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven