Jos Caubo weg bij ZON

Jos Caubo, de manager communicatie & PR van ZON, zal na veertien jaar vertrekken bij  de coöperatie, zo laat hij in een brief aan telers en relaties weten. "Als je zoals ik bent opgegroeid tussen de tuinderskassen aan de rand van het vroegere tuinbouwgebied ’t Ven in Venlo, en je eerste vakantiebaantje was augurken plukken en later voor het buurtwinkeltje meegaan naar de veiling om daar groenten en fruit vol te laden, dan geeft dat een bijzondere basis aan het in je latere leven werken bij ZON."

Jos geeft aan in de voorbije 14 jaar met veel plezier en bezieling zijn werk te hebben gedaan. "ZON is een prachtig bedrijf om voor te werken, en het is boeiend om dagelijks betrokken te zijn geweest bij het wel en wee van de leden. Door een recente wijziging in de organisatiestructuur van ZON komt nu mijn functie te vervallen. Ik kijk terug op een mooie tijd en heb aan talloze interessante projecten mogen werken waar ik met veel plezier en voldoening op terugkijk, zoals bijvoorbeeld het aanvragen van het predicaat ‘Koninklijk’ waardoor het ZON-logo nu voor altijd een trots kroontje mag dragen."

Omdat er door de coronamaatregelen geen gelegenheid is om persoonlijk afscheid te nemen, bedankt Jos iedereen voor de plezierige samenwerking en bijdrage aan zijn goede herinneringen aan ZON.

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven