T. Stolze Installatietechniek is nu ELBHO Erkend Stagebedrijf

Deze week is T. Stolze Installatietechniek in Maasdijk gecertificeerd als ELBHO Erkend Stagebedrijf HBO/WO, het bedrijf biedt per jaar circa vier stageplaatsen aan voor HBO/WO studenten.

Stichting ELBHO toetst stagebedrijven op een aantal voorwaarden en stelt na een erkenningsbezoek vast of en voor welke opleidingen een erkenning wordt afgegeven. De aanwezige kennis van de HBO- opleidingen helpt bedrijven om de juiste opleiding te vinden bij de stageopdracht.

Stolze is al 53 jaar een gerenommeerde naam in de internationale tuinbouw. Met ruim 150 medewerkers is Stolze uitgegroeid tot dé specialist voor elektrotechniek, watertechniek, groeilicht, automatisering en klimaattechniek. 

Liesbeth Vogels, HRM-adviseur bij Stolze: "Wij bieden elk jaar stages aan voor HBO/WO studenten en hebben ook ruime ervaring met MBO stages. Onze ervaring is dat de stagiair een verbinding is naar onze toekomstige werknemers en beiden profiteren, leren elkaar beter kennen tijdens de stage. Stichting ELBHO maakt onder andere bekendheid voor onze stages via HBO-Stagemarkt.nl en op de Hogescholen. Wij zijn voorloper in de Horti-sector en onderscheiden ons als Erkend Stagebedrijf. Een mooie werkplek staat klaar in ons nieuwe pand in Maasdijk, dat wij per medio September betrekken."

Erik Barnhoorn, Erkenningsadviseur ELBHO: "In de Horti-sector zijn elk jaar stageplaatsen in te vullen en er is veel vraag naar HBO/WO opgeleide werknemers. Zoals Liesbeth onderschrijft gaat het om de verbinding stagiair-werknemer. Wij vullen niet de vacatures in, maar helpen op indirecte manier, als bedrijf in de Horti-sector moet je jezelf aantrekkelijk maken."

Voor meer informatie:
Stolze
T +31 174 513 779
info@stolze.nl
www.stolze.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven