Nederlanders werken samen bij productie medicinale cannabis in Azië

Delphy en Bosman van Zaal hebben in 2021 een intentieverklaring  getekend met Cannabizta met als doel cannabis van hoge kwaliteit te produceren voor de groeiende vraag naar medicinale cannabis in de gezondheidsindustrie in Azië, te beginnen met de gelegaliseerde markt in Thailand.


Jeroen van Buren van Delphy (links) schudt de hand van Makorn Chaovanich, Cannabizta. (Foto is genomen vóór Covid-19).

Cannabizta combineert Nederlandse technologie en kennis met regionale investeerders om een levensvatbare en innovatieve cannabissector op te zetten voor de bevoorrading van de snelgroeiende markten in Azië (Thailand, Korea, Japan). De ondertekening van voornoemd convenant valt samen met een internationale conferentie over de behoeften aan medicinale cannabis in Thailand, die werd bijgewoond door deskundigen uit verschillende landen.

Het Thaise Medical Services Department speelt een centrale rol in het onderzoek naar en de ontwikkeling van geneesmiddelen op basis van kruiden en cannabis in Thailand, in een poging om patiënten toegang te geven tot alternatieve medicatie. De Thaise dienst voor voeding en geneesmiddelen heeft tot dusver 218 formules goedgekeurd voor cosmetica op basis van cannabis en hennep, zoals huid- en lichaamsverzorgingsproducten.

Voor meer informatie:
Delphy 
cannabis@delphy.nl 
www.delphy.nlBosman Van Zaal
sales@bosmanvanzaal.com
www.bosmanvanzaal.comCannabizta 
www.cannabizta.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven