"Het is verbazingwekkend wat de natuur kan doen, met de juiste coating"

Dat stelt Guido Janssen, CEO van Lumiforte, de nieuwe naam van tuinbouwcoatingbedrijven Mardenkro en Sudlac, in een artikel van het World Horti Center. Door de samenwerking kan het bedrijf haar klanten nog beter bedienen en gaat men voor verdere internationale groei. 

Ook met andere sectorgenoten zoekt het bedrijf graag de samenwerking op om elkaar te versterken en tuinbouwbedrijven over de wereld nog beter van dienst te zijn. Dit is voor Lumiforte een belangrijke reden voor participatie bij World Horti Center. 

"Onze R&D-afdeling innoveert snel op basis van marktbehoeften. Sudlac coatings schermen een maximale hoeveelheid licht en warmte weg om met name de temperatuur in de kas te verlagen. ReduSystems coatings zijn afgestemd op specifieke gewasbehoeften. Deze veranderen het lichtspectrum door selectief golflengtes weg te schermen of juist extra door te laten. Naast verduurzaming in het gebruik van onze coatings, kijken we ook naar groenere grondstoffen en een duurzaam productieproces met efficiënt energiegebruik en hergebruik van water."

Samenwerking vanuit World Horti Center
Met alle kennis die er beschikbaar is bij participanten van World Horti Center, kunnen de bedrijven samen een heel goed beeld vormen van kansen om te groeien, te verduurzamen en te innoveren. "We hoeven niet allemaal opnieuw het wiel uit te vinden als we elkaar weten te vinden. Lumiforte heeft een krachtig distributienetwerk verspreid over de wereld en zet volop in op data intelligence. Dankzij ons ontwikkelde Geografisch Informatie Systeem (GIS) brengen we via satellietbeelden kassen in kaart die gebaat zijn bij onze ontwikkelingen. We gaan graag met anderen in gesprek over deze waardevolle data. Hoe kunnen we elkaar helpen? Samen kunnen we een breder aanbod aan oplossingen bieden voor kwekers over de hele wereld."

Bron: World Horti Center

Voor meer informatie:
Lumiforte Holding BV
Geerstraat 8
5111 PS Baarle-Nassau
+31 13 507 5399
welcome@lumiforte.com
www.lumiforte.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven