Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Roze geribbelde Cassarosa-tomaat gelauwerd in Spanje

De "Smaak van het Jaar"-prijs is een onderscheiding in Spanje die elk jaar van verschillende productcategorieën het artikel met de beste smaak beloont. De selectie gebeurt door middel van blinde proeverijen, waarbij 80 consumenten verschillende producten uit hetzelfde segment proeven. De consumenten krijgen het merk niet te zien en worden op geen enkele wijze beïnvloed. 

Bij tomaat werd voor het eerst de Cassarosa®-tomaat de "Smaak van het Jaar"-prijs toegekend. De geribbelde, parelroze tomaat valt vooral op door zijn zoete smaak die uitgebalanceerd is met de zuurgraad. En het aroma roept bij consument de geur op van de traditionele tomaten van weleer, aldus de jury.

"We hebben jarenlang gewerkt om de traditionele, frisse en aromatische smaak van de tomaat terug te vinden. We zochten ook een vlezige, sappige bite, zonder dat de schil daarbij in de weg zat, en een mooie combinatie van zoet en zuur, waardoor de smaak nog lang blijft hangen in de mond. Kortom, een tomaat die, als je hem eenmaal hebt geproefd, bij het volgende winkelbezoek weer in het mandje legt. We wilden dat de beleving van de consument compleet was en we geloven dat we daarin geslaagd zijn. Ons product onderscheidt zich van de andere tomaten op de markt en dat is precies wat deze "Smaak van het Jaar"-prijs bekroont", zegt Fabio Andrés Coullet, Global Product Management Lead van Yuksel Seeds.

Voor meer informatie:
Yuksel Seeds
Tel: +34 950 162 116
info@yukselseeds.com
www.yukselseeds.com

Publicatiedatum: